Хороший план - Urban Space Radio

Хороший план

У світі музики, де великі лейбли мають все менше значення, а музикантом може бути кожен, хто виклав свій твір у мережеве павутиння, стає все важче розповісти про себе. Чого тільки не доводиться вигадувати! Винахідливі музиканти стають маркетологами. Менш винахідливі — зникають. Мови музики уже недостатньо. То що ж робити? Як відрізнити хороший план від поганого? Як донести власну творчість до людей, не розгубивши її по дорозі? На ці та інші теми, що проливають світло на кухню музичного просування, поговорять із гостями подкасту «Хороший план» його ведучі — Павло Нечитайло та Сергій Боричевський. Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Обери свою платформу для прослуховування

1

Обери свою платформу для прослуховування

ЕПІЗОДИ

Img

Трейлер

Трейлер | Хороший план | Urban Space Radio

Як відрізнити хороший план від поганого? Як донести власну творчість до людей, не розгубивши її по дорозі? На ці та…

Як відрізнити хороший план від поганого? Як донести власну творчість до людей, не розгубивши її по дорозі? На ці та інші теми, що проливають світло на кухню музичного просування, поговорять із гостями подкасту «Хороший план» його ведучі — Павло Нечитайло та Сергій Боричевський. Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 1

Костянтин Почтар | Хороший план | Urban Space Radio

У першому епізоді подкасту «Хороший план» досвідом життя музиканта у Європі ділиться Костянин Почтар, відомий під творчим амплуа Postman. Чи…

У першому епізоді подкасту «Хороший план» досвідом життя музиканта у Європі ділиться Костянин Почтар, відомий під творчим амплуа Postman. Чи вірний зроблено вибір? Як жити музикою? Як рухатись уперед? Усе це та всяке інше у подкасті «Хороший план» із Павлом Нечитайлом та Сергієм Боричевським.

Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 2

Андрій Зоін | Хороший план | Urban Space Radio

У другому епізоді подкасту «Хороший план» із Павлом Нечитайлом та Сергієм Боричевським Андрій Зоін розповість як бути помічником шашличника та…

У другому епізоді подкасту «Хороший план» із Павлом Нечитайлом та Сергієм Боричевським Андрій Зоін розповість як бути помічником шашличника та створити власний фестиваль, що відкриє десятки цікавих гуртів, а також як взаємодіяти з організаторами фестивалів.

Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 3

Катерина Заволока | Хороший план | Urban Space Radio

Королева української електронної експериментальної музики, співзасновниця лейблу Kvitnu Катерина Заволока розповість як перетворити захоплення на професію, займатися тим чим подобається…

Королева української електронної експериментальної музики, співзасновниця лейблу Kvitnu Катерина Заволока розповість як перетворити захоплення на професію, займатися тим чим подобається і отримати абсолютну свободу.

Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 4

Альберт Цукренко | Хороший план | Urban Space Radio

Що довше — шлях артиста до успіху чи волосся на бороді? Де пара у шкарпетки з гурту ХЗВ? Як бути…

Що довше — шлях артиста до успіху чи волосся на бороді? Де пара у шкарпетки з гурту ХЗВ? Як бути серйозним і смішним водночас та як не старіти товстіючи — про все це та інші таємниці у «Хорошому плані» з Альбертом Цукренком, дипломованим лікарем, що знищує віруси. Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 5

Саша Буль | Хороший план | Urban Space Radio

Про взаємодію артиста і воїна всередині людини, про відчуття, що присутні зараз у душі творця всередині війни і як тепер…

Про взаємодію артиста і воїна всередині людини, про відчуття, що присутні зараз у душі творця всередині війни і як тепер та потім з’єднати знову творця з воїном та творця зі слухачем — Хороший план із Сашею Булем.

Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow
Img

епізод 6

Марина Круть | Хороший план | Urban Space Radio

Вийти з андеграунду, не вступити в мейнстрім та відчинити усі двері, які забажаєш. Безмежна любов, хвилюючі таємниці та корисні поради…

Вийти з андеграунду, не вступити в мейнстрім та відчинити усі двері, які забажаєш. Безмежна любов, хвилюючі таємниці та корисні поради від Марини Круть.

Проект реалізується за підтримки програми «Ґранти Теплого Міста»

Arrow